Kuchaři

Do těchto provozů hledáme nové
kuchařské posily

Aromi

Vinohradské Aromi se soustředí již 14 let na ty nejkvalitnější a nejčerstvější ryby a mořské plody. V kuchyni si vyzkoušíte fine diningovou úpravu pokrmů a práci rovnou ve dvou velkých profesionálních kuchyních.

La Bottega Linka

Nejmladší přírůstek do rodiny bister La Bottega, kde se vše točí okolo unikátní X-Oven. V té se připravují jak stařené steaky, ryby, ale také další pokrmy z menu. Kluci v Lince rádi experimentují - vyrábí si např. vlastní hořčici nebo granolu ke snídaním.

La Bottega di Finestra

První plnohodnotná La Bottega, s nejširším sortimentem produktů a vlastním pultem s rybami a masem. V Platnéřské servírujeme tradiční italské klasiky, ale připravené z opravdu kvalitních surovin.

La Bottega Bistroteka

V Dlouhé to žije. A i v kuchyni Bistroteky to platí dvojnásob. Kuchyně je provoněná mořem a slunnou Itálií. A přesně takové pokrmy vydávají v Bistrotece. Chcete
u toho být taky? Tak se potkáme v La Botteze Dlouhé.

S jakými surovinami budeš u nás pracovat?

Čerstvá pasta

Každý den vzniká v La Bottega Tusarova čerstvá pasta, která je základem pro jídla, která budete vytvářet. 

Stařené maso

Kvalitní maso a jeho původ, na tom nám záleží, a proto pracujeme jen s tím nejlepším z Itálie, Španělska či USA.

Ryby a mořské plody

Čerstvost nadevše. To platí pro naše ryby a mořské plody. V kuchyni na vás čeká jen to nejlepší co moře dává.

Pečeme si vlastní chléb

Pekaři z Tusarky pečou každý den pro všechny podniky čerstvé pečivo. I s ním budete v našich kuchyních pracovat. 

Šunky, sýry a salámy

Z Itálie si vozíme ty nejkvalitnější delikatesy. Producenty poctivých sýrů  a lahodných uzenin známe již léta.

Vaše vlastní iniciativa

Chcete vytvořit něco podle sebe? I to
u nás jde. Co třeba nový produkt přímo podle vás?

Tohle s námi bude tvořit